Maandag, 22 Januari 2018

Koningsdag

De Stichting Evenementen Elden (SEE) zorgt ervoor dat Koningsdag elk jaar in Elden gevierd wordt. Volledig in de traditie van het dorp kunnen jong en oud op 27 april dit feest gezamenlijk vieren.

Op het terrein rondom molen ‘De Hoop’ organiseert de SEE voor de jongste kinderen diverse leuke kinderspelen. Oudere kinderen kunnen uiteraard aan de spelletjes deelnemen. Daarnaast is er voor hen de gelegenheid deel te nemen aan een kleedjesmarkt. Deelname aan de kinderspelen en de kleedjesmarkt is helemaal gratis!

Zoals ieder jaar staat ook het traditionele Vogel- en Koningsschieten op de agenda van Koningsdag! Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan het Vogelschieten. Voor deelname aan het Koningsschieten moet je in Elden wonen of geboren zijn. Het inschrijfgeld bedraagt €5,-

Inmiddels zijn ook de ‘Eldense Touwtrek Kampioenschappen’ (ETK) een echte traditie. Deelname aan de ETK is mogelijk vanaf 16 jaar. Teams van minimaal 4 personen kunnen zich opgeven via eldensgetrek@outlook.com.

PRIMEUR: Dit jaar is er op Koningsdag voor het eerst ook een speciale categorie touwtrekken voor kinderen van 10-15 jaar. Durf je het aan? Schrijf je dan snel in of laat een bericht achter op onze website.

Het Koningsfeest op het terrein van Molen ‘De Hoop’ in Elden is pas echt een feest met een top feestband: The Castle Lords. Vanaf 16.00 uur zullen zij deze Koningsdag maken tot een feest voor de hele familie.

Voor meer informatie over Koningsdag 2017 en/of de andere evenementen van SEE zie www.evenementen-elden.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met de SEE via info@evenementen-elden.nl.